Előfizetői tartalom

7,35 százalékos részvénycsomag ütheti az AutoWallis menedzsmentjének markát

Portfolio
Az AutoWallis tavasszal meghirdetett stratégiájának megvalósítását Munkavállalói Résztulajdonosi Program (MRP) indításával ösztönzi az AutoWallis fő tulajdonosa. Az ehhez szükséges 7,35 százalékos részvénycsomagot a Wallis Asset Management térítés nélkül biztosította. Az AutoWallis és leányvállalatainak menedzsmentje csak akkor jut a részesedéshez, ha a kitűzött eredményességi célok teljesülnek.

Augusztusban az AutoWallis, valamint leányvállalatainak vezetői részére Munkavállalói Résztulajdonosi Program (MRP) indításáról határozott a vállalat fő tulajdonosa, a Wallis Asset Management Zrt. (WAM). A program elindítása a vállalat számára – az MRP szervezet működtetésén kívül – semmilyen ráfordítással, kötelezettséggel nem jár, ugyanis az ahhoz szükséges 7,35...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés