Előfizetői tartalom

Befektetési lehetőségek a nemzetközi tőzsdéken – Online előadás KEZDŐ befektetőknek

Portfolio
Minden országban, ahol tőzsde működik, erős elfogultság tapasztalható a helyi tőzsde irányában.  Ennek leginkább érzelmi okai vannak, valamint az a gondolat, hogy a helyi piacról több ismerete van az embernek. A valóság ezzel szemben az, hogy vélhetően az OTP-t ugyanannyira ismered, mint a Bank of America vagy a Merryl Lynch működését.

A megnyugtató dolog, hogy a jövőbeni árfolyammozgás kapcsán különösebb súlya nincs a cég mély ismeretének, mert a módszertől függetlenül a legnagyobb jóindulat mellett is csak valószínűségekkel dolgozunk. Soron következő online előadásunkon megbeszéljük, hogy miként tudsz a nyugat-európai, amerikai, vagy akár kínai piacokra befektetni, honnan tudsz információhoz jutni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés