Befektetés

Alig mozdul Amerika a csúcsokról

Portfolio
Stagnáltak szerdán a Wall Street vezető indexei azt követően, hogy az utóbbi napokban történelmi rekordokat döntöttek. A blue chipek közül a Walgreens visszaesését lehet kiemelni.

A Walgreens és az olajcégek húzták le a piacot

A Dow-komponensek között is ritka volt a jelentősebb elmozdulás, a Walgreens egész napos esése mellett az olajcégeket lehetett még kiemelni a negatív oldalon. 

A végére sem jött lendület

A Dow gyakorlatilag ugyanott zárt, ahol kedden, de az S&P-500 is csak 0,1 százalékos emelkedést tudott kiizzadni, a Nasdaq pedig nullába jött vissza. 

Kereskedés DOW indexszel az Alfa Traderen! Start

Helyben toporognak az indexek

A kereskedés utolsó órájára fordulva alig látszik elmozdulás a vezető indexeknél, a Dow és az S&P-500 néhány pontos mínuszban vannak, míg a Nasdaq 0,2 százalékot veszített. A részvények közül továbbra is a Walgreens gyengülése emelhető ki miután a céget 70 milliárd dolláros üzlettel vezetnék ki a tőzsdéről. A HP papírjai több mint 8%-os ugrással reagáltak a Xerox felvásárlási ajánlatára, de utóbbi vállalat árfolyama is emelkedik. 

A vállalati sztorik mellett az akasztotta meg az utóbbi napok emelkedését, hogy a sajtóhírek szerint decemberre csúszhat az amerikai-kínai kereskedelmi háború első fejezetéről szóló megállapodás aláírása, miközben a piac novemberi időponttal számolt. A legfrissebb hírek szerint az is lehet, hogy Európában lesz a történelmi találkozó Donald Trump és Hszi Csinping között. 

A szerdai kereskedés második felében a Dow Jones index 0,15%-os mínuszban volt, vagyis az utóbbi napokban látott történelmi csúcsáról már nem tud tovább kapaszkodni felfelé. Hasonló teljesítményt látunk az S&P-500 esetében, mely 0,1 százalékos mínuszban van, a Nasdaq pedig 0,3 százalékot veszített.

Kereskedés DOW indexszel az Alfa Traderen! Start

A Dow-komponensek körében sem látunk nagy elmozdulásokat, a harminc blue chip közül a Walgreens 3 százalékos visszaesését lehet kiemelni, a másik oldalon a McDonald’s egy százalékos erősödése a legjelentősebb.

Találd meg a neked való befektetési alapot!
Koronavírus
Csalódást keltő számok a Rábától
Tesco
Európai Autópiac
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
webinárium
Hogyan lovagolhatod meg a forint árfolyammozgását? Tőlünk megkapod a választ!
franklin templeton_getty_editorial