Előfizetői tartalom

Még soha nem volt ilyen: 13% feletti fix hozamot ígér neked egy tegnapi bejelentés

Portfolio
Kiderült: a novemberinél is kedvezőbb feltételekkel igényelhetik decemberben a babaváró hitelt azok a fiatal házaspárok, akik nem vagy nem teljes biztonsággal vállalnak a következő öt évben gyermeket. Tovább apadt ugyanis a hozamkörnyezet, így csökken az a kamattámogatási összeg is, amit öt év múlva a baba elmaradása esetén vissza kell fizetni. Szuperállampapírral kombinálva így 13,5% körüli éves fix hozamot ígér a 10 milliós babaváró hitel decemberi igénylése, most bemutatjuk a részleteket.

Babaváró hitelt vennél fel? Használd a Pénzcentrum kalkulátorát!Kedvező ÁKK-bejelentés: csökkent a hozamkörnyezet Azok számára, akik korábbi cikkeinkből (például a nagy visszhangot kapott legutóbbiból) már ismerik a babaváró hitel és a szuperállampapír kombinálásának előnyeit, mutatjuk először is a lényegi aktualitással frissített táblázatot. Azoknak, akik a témáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés