ujportfolio1500
Befektetés

Az adat az új arany, és mi ezt most odaadjuk az olvasóknak!

Portfolio
20 éves tapasztalatunk, hogy a Portfolio-t sok olvasó azért keresi fel, mert megalapozott pénzügyi döntéseket szeretne hozni - ebben pedig híreink, elemzéseink (adatszolgáltatásainkkal fűszerezve) határozott támaszt jelentenek. Mostantól a teljesen megújult, funkcióiban megerősített befektetésialap-kereső is ezt szolgálja.

Szeptemberben indult útnak az új Portfolio, modern megjelenéssel, újfajta, a magyar médiapiacon nem használt adatmegjelenítési megoldásokkal, az értékes anyagok hangsúlyosabb kiemelésével. Mostantól pedig régi-új eszközzel gazdagodik a Portfolio szolgáltatási palettája: alapjaiban újult meg befektetésialap-keresőnk (közismertebb nevén befalap-keresőnk).

A befektetési döntés előtt állók, vagy befektetési jeggyel már rendelkezők néhány kattintással hozzájutnak a legfontosabb információkhoz, de azok is hasznos adatokat kaphatnak, akik „csupán” tájékozódni szeretnének.

Az elérhető befektetési alapokat alapkezelők, kategóriák és devizák szerint is lehet szűrni. A keresés után megjelenő találati listában minden alapvető információ rendelkezésre áll az adott termékről és igény szerint több szempont (hozamok) szerint is sorrendbe lehet őket állítani, így a befektetők gyorsan áttekinthetik teljesítményük alapján az egyes alapokat. Ha pedig az érdeklődők egy konkrét befektetési alap adataira kíváncsiak, akkor szemléletes grafikonokon, valamint táblázatokon keresztül juthatnak hozzá minden válaszhoz.

Természetesen lehetőség van a kedvenc befektetési alapok elmentésére is, így olvasóink egyszerűen megtalálják az általuk fontosnak tartott befektetési alapokat, ezáltal rendszeresen megismerhetik befektetésük teljesítményét, annak változását.

A régi-új szolgáltatás elérhető a Portfolio címlapjáról a Befektetés rovat alatt, valamint az árfolyamszolgáltatás menüpontban a BEFEKTETÉSI ALAP találat alatt.

És ezzel az újraindított szolgáltatással az újdonságok sorának még nincs vége. Hamarosan újabb jó hírekkel jövünk!

Ezúton is köszönjük olvasóink, felhasználóink türelmét és szívesen fogadjuk a megújult keresővel kapcsolatos észrevételeket a portfolio@portfolio.hu címen.

donaldtrump
ott_one_2019_1500x844
horvátország
seychelle szigetek strandoló lány
szakács étterem restaurant
cimlap_rossz
budapest lánchíd_getty
20191130_141657
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
bika wall street tőzsde