Előfizetői tartalom

Az adat az új arany, és mi ezt most odaadjuk az olvasóknak!

Portfolio
20 éves tapasztalatunk, hogy a Portfolio-t sok olvasó azért keresi fel, mert megalapozott pénzügyi döntéseket szeretne hozni - ebben pedig híreink, elemzéseink - adatszolgáltatásainkkal fűszerezve - határozott támaszt jelentenek. Mostantól a teljesen megújult, funkcióiban megerősített befektetésialap-kereső is ezt szolgálja.

Szeptemberben indult útnak az új Portfolio, modern megjelenéssel, újfajta, a magyar médiapiacon nem használt adatmegjelenítési megoldásokkal, az értékes anyagok hangsúlyosabb kiemelésével. Mostantól pedig régi-új eszközzel gazdagodik a Portfolio szolgáltatási palettája: alapjaiban újult meg befektetésialap-keresőnk (közismertebb nevén befalap-keresőnk). A befektetési döntés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés