arany kincs
Befektetés

Az adat az új arany, és mi ezt most odaadjuk az olvasóknak!

Portfolio
20 éves tapasztalatunk, hogy a Portfolio-t sok olvasó azért keresi fel, mert megalapozott pénzügyi döntéseket szeretne hozni - ebben pedig híreink, elemzéseink - adatszolgáltatásainkkal fűszerezve - határozott támaszt jelentenek. Mostantól a teljesen megújult, funkcióiban megerősített befektetésialap-kereső is ezt szolgálja.

Szeptemberben indult útnak az új Portfolio, modern megjelenéssel, újfajta, a magyar médiapiacon nem használt adatmegjelenítési megoldásokkal, az értékes anyagok hangsúlyosabb kiemelésével. Mostantól pedig régi-új eszközzel gazdagodik a Portfolio szolgáltatási palettája: alapjaiban újult meg befektetésialap-keresőnk (közismertebb nevén befalap-keresőnk).

A befektetési döntés előtt állók, vagy befektetési jeggyel már rendelkezők néhány kattintással hozzájutnak a legfontosabb információkhoz, de azok is hasznos adatokat kaphatnak, akik „csupán” tájékozódni szeretnének.

Az elérhető befektetési alapokat alapkezelők, kategóriák és devizák szerint is lehet szűrni. A keresés után megjelenő találati listában minden alapvető információ rendelkezésre áll az adott termékről és igény szerint több szempont (múltbeli hozamok) szerint is sorrendbe lehet őket állítani, így a befektetők gyorsan áttekinthetik teljesítményük alapján az egyes alapokat.

befalap kereso teljes

Ha pedig az érdeklődők egy konkrét befektetési alap adataira kíváncsiak, akkor szemléletes, interaktív grafikonokon, valamint táblázatokon keresztül juthatnak hozzá minden válaszhoz.

Természetesen lehetőség van a kedvenc befektetési alapok elmentésére is, így olvasóink egyszerűen megtalálják az általuk fontosnak tartott befektetési alapokat, ezáltal rendszeresen megismerhetik befektetésük teljesítményét, annak változását.

Ezúton is köszönjük olvasóink, felhasználóink türelmét és szívesen fogadjuk a megújult keresővel kapcsolatos észrevételeket a portfolio@portfolio.hu címen.

CÍmlapkép forrása: Getty Images

berlin
grönland
franciatüntetés
bika wall street index tőzsde
Frankfurti tőzsde
tsystems
donaldtrump
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
bróker marcsi_mti