Előfizetői tartalom

Nem számít állami nyugdíjra a magyarok többsége

Portfolio
A magyarok több mint kétharmada nem bízik abban, hogy a kényelmes megélhetéshez elegendő lesz az állami nyugdíj, így átlagosan 19,8 millió forint megtakarításra lenne szükségük, hogy fenntartsák a meglévő életszínvonalukat – derült ki a Signal Iduna Biztosító kutatásáról tartott sajtótájékoztatón. Csata Dénes, a Signal Iduna elnök-vezérigazgatója a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a cég a unit linked biztosítások terén az év első három negyedévében 29,1%-os bevételnövekedést ért el, viszont a kritikus betegségek esetére szóló biztosítások terén 9,3%-os visszaesést tapasztaltak.

A Signal Iduna Biztosító sajtótájékoztatót tartott a cég megbízásából készült öngondoskodás témájú országos, reprezentatív kutatásának eredményeiről, ahol a társaság elnök-vezérigazgatója a kutatáson felül kitért a biztosító közelmúltban elért eredményeire és vagyonkezelési gyakorlataira is. A Signal Iduna kutatása az alábbiakat állapította meg a magyar...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái