Előfizetői tartalom

Új erőre kaphat a kannabisz-szektor

Kovács Karád
2017-2018-ban nagy reneszánszát élte a felpörgő, legális kannabisz biznisz, és az ebben az iparágban működő cégek részvényei szárnyalni kezdtek. Viszont az elmúlt 1 évben kifújt a füst, és jelentős korrekció futott végig az árfolyamokon. Most viszont újra érdekes lehet figyelőlistára tenni őket. A Portfolio Trader elemzője most a több milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkező Canopy Growth nevű céget elemezi.

A Canopy Growth (CGC) hetes grafikonja jól mutatja az elmúlt évek hangulatát, optimizmusát, illetve a kipukkadó lufit, ami a kannabisz részvények piacán kialakult. Ugyanakkor azt is észre lehet venni, hogy milyen nagy 5 hullámú volt ez a felívelés 1 és 60 dollár között, aztán a 2018 őszi csúcstól nézve egy jól beazonosítható A-B-C korrekció futhatott végig. A 'C' hullám...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés