Előfizetői tartalom

Minek a szuperállampapír? Sokkal több pénz ütheti a markod, ha mersz kockáztatni

Portfolio
Mindent átír az ipar 4.0, digitalizáció, a mobilkommunikációs eszközök, és az 5G hálózatok evolúciója a világban, több üzleti szegmens robbanásszerű fejlődés kapujában áll. Munkácsi Dávid, a Generali Alapkezelő portfóliómenedzsere a következő években olyan új sikercégek megjelenésére számít, mint az Apple és a Microsoft, melyek épp az ipari fejlődés és a mobilkommunikációs hálózatok előző szakaszának legnagyobb nyertesei. A szakértő szerint ma az ezeket a trendeket magába foglaló tematikus alappal bőven verhető a szuperállampapír által ígért hozam.

Ma már kevés olyan befektető lehet Magyarországon, aki ne hallott volna a MÁP+-ról. De milyen lehetőségeik vannak azoknak, akik nem elégszenek meg a MÁP+ 5%-os hozamával? Historikus adatok alapján azok a befektetők, akik a portfóliójukból túlságosan alacsony részvénysúlyt tartottak, jelentős plusz hozamtól estek el. Különösen igaz ez a 2010-es évekre, ebben az évtizedben...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái