bróker marcsi kun mediátor_mti
Befektetés

Kiengedik Bróker Marcsit az előzetesből

Portfolio
A karácsonyt már otthon töltheti a Kun-Mediátor 12 milliárd forintos csalását elkövető D. Sándorné, aki Bróker Marcsiként lett ismert. Az ok, hogy elérte a törvényi maximumot a bent tartásának az ideje – tudta meg a Népszava.

December 16-án szabadulhat az előzetesből Bróker Marcsi, akit 12 milliárd forintos csalással vádolnak. Mindez azért történhet meg, mivel már három évet töltött előzetes letartóztatásban ítélet nélkül, ezzel elérve a törvényi maximumot – írja a Népszava.

A Szolnoki Törvényszék a lapnak azt írta, hogy eddig nem érkezett ügyészi indítvány arra vonatkozóan, hogy a törvényszék más kényszerintézkedést (bűnügyi felügyeletet) rendeljen el. Ez azt jelenti, hogy kiengedése után Bróker Marcsinak sem a korábbi házi őrizettel, sem az egykori lakhelyelhagyási tilalommal sem kell számolnia, de még csak elektronikus nyomkövető eszközt sem kell viselnie – írják.

A törvényszék szerint azért a hátralévő két hétben még érkezhet hozzájuk bűnügyi felügyelettel kapcsolatos indítvány.

A vádirat szerint a nő a budapesti székhelyű Kun-Mediátor Kft. vezetőjeként a cég tizenöt éves működése alatt az ügyfeleit megtévesztve 12 milliárd forintot meghaladó kárt okozott. A médiában Bróker Marcsiként emlegetett 64 éves nő 1999 nyarától 2015 tavaszáig kínált kedvező pénzügyi befektetési lehetőséget ügyfeleinek, elsősorban Karcagon és környékén. Akik éltek az ajánlattal, azokkal cége nevében szerződést kötött és vállalta, hogy az átutalt vagy átadott pénzeket havi 1-1,75 százalékos hozamot garantálva pénzintézeteknél köti majd le. Dobrai Sándorné azonban megtévesztette ügyfeleit, mert az utazásszervezésre és valutaváltásra alapított Kun-Mediátornak nem volt engedélye erre a szolgáltatásra és az akkori gazdasági, pénzügyi viszonyok között nem is volt reális esély az ígért hozam elérésére. Dobrai Sándorné az ügyfelektől átvett pénzt nem helyezte el pénzintézeteknél, hanem saját és családja életvitelének költségeire fordította, valamint - fenntartva a jó üzletmenet látszatát - ügyfelei egy részének kifizetésére használta fel.

Címlapkép forrása: MTI Fotó/Mészáros János

Háromszoros a túljelentkezés az építőipari ingyenmilliókért
Frankfurti tőzsde
cimlap_naperomu1210
iroda_munkavállalók_munkaerő
balance hall irodaház
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
kanapé_mutargy