Előfizetői tartalom

Klasszikus modern alkotások otthonunkban

Portfolio
Egy hangulatos otthon megteremtéséhez sokat tehetünk néhány jól megválasztott műtárgy elhelyezésével. Minden egyes szoba és helyiség sokat elárul a benne élők személyiségéről is. Ha szavak nélkül szeretnénk jó benyomást kelteni a hozzánk érkezőkben, vagy éppen ízlésünkről és gondolkodásmódunkról, esetleg hangulatunkról szeretnénk kommunikálni, akkor érdemes körülnéznünk a kortárs műalkotások világában - írja a mutargy.com.

A modern stílusban alkotó művészek között is már sokan nemzetközi hírnévre tettek szert, mely által megkerülhetetlen klasszikussá váltak! A választott alkotások megvásárolhatók egy közelgő kortárs aukción. Egy lakásba megérkezve a leghangsúlyosabb, ám sokszor a legkisebb méretű helyiség az előszoba. Funkciója szempontjából mégis nagyon lényeges szerepet tölt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés