Előfizetői tartalom

Ha tudni szeretnéd, hogy mi a szép, akkor ebből a könyvből megtudhatod!

műtárgy.com
A szépség jelenlétéről évezredes kulturális hagyomány tanúskodik, jelentése és pontos értelmezése mégis folyamatos vitaforrást jelent. Roger Scruton népszerű angol filozófus és gondolkodó egyik legfontosabb, A szépről című művét az MMA Kiadó gondozásában már magyarul is olvashatjuk. A kötet gondolatmenete közérthető módon nyújt kiváló olvasmányélményt, ezért a művészeteket kedvelő szeretteink számára értékálló ajándék is lehet!

Gyönyörű, fenséges, esztétikus, csodálatos, impozáns, díszes, elbűvölő – hosszan lehetne sorolni a szépség fogalmának szinonimáit. Azonban, ha pontosan szeretnénk meghatározni jelentését legalább ennyi kérdés is felvetődik. A szépség mindig valamihez képest kialakult viszonyrendszer keretében értelmezhető legegyszerűbb formában, és mondhatjuk, hogy leginkább a művészetek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés