Előfizetői tartalom

Minden szem Washingtonra szegeződik

Portfolio
Néhány napon belül aláírhatják az amerikai-kínai kereskedelmi háború első fejezetét lezáró megállapodást, amit Donald Trump hónapok óta átütő sikerként próbál eladni. Közben itthon a keddi inflációs adat emelkedik ki a heti étlapról, az MNB elkötelezetten laza monetáris politikája mellett a befektetők árgus szemekkel figyelik az áremelkedésre vonatkozó statisztikát.

Lassan indul be a hét a makroadatok frontján, hétfőn mindössze egy brit ipari termelésre vonatkozó adat érkezik, de várhatóan az sem fogja jelentősen befolyásolni a piaci hangulatot. Kedden aztán megismerhetjük az MNB előzetes statisztikai mérlegét, amiből elsősorban arra lesz érdemes figyelni, mennyi pénze maradt a kormánynak a kincstári egységes számlán a decemberi nagy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés