Befektetés

50 millió eurós hitelt kapott a Bolt az Európai Beruházási Banktól

MTI
Az Európai Beruházási Bank (EBB) 50 millió euró értékű kockázati hitelt nyújtott a Boltnak, az Észtországból 2013-ban indult európai közlekedési platformként működő vállalkozásnak - közölte a vállalat és az EBB közös közleményében pénteken.

A vállalat szolgáltatásai között van az utazásszervezés és étel-házhozszállítás is. A hitelkeret a Bolt által nyújtott szolgáltatások fejlesztését, bővítését, a cég piaci terjeszkedését szolgálja.

A finanszírozási megállapodás az Európai Stratégiai Beruházási Alap támogatásával jött létre az Európai Beruházási Terv részeként.

A platformot Markus Villig alapította, jelenleg 35 országban 30 millió felhasználóval rendelkezik és 1400 embert foglalkoztat. 

Magyarországon 2016 augusztusában indították el utazásszervező szolgáltatásukat Budapesten (akkor még Taxify néven), ezt követte Debrecen, ahol 2018 októbere óta érhető el a Bolt alkalmazás.

Magyarországon sárga taxikkal, a közlekedési hatóságok által előírt szabályok szerint nyújtanak taxiszolgáltatást az utasoknak. A Bolt applikációt minősített taxitársaság üzemelteti, amely biztosítja a fuvarszolgáltatási rendszer működését.

Az Európai Beruházási Banktól kapott hitel segítségével végrehajtott fejlesztések és az induló új szolgáltatások Budapesten és Debrecenben is elérhetőek lesznek majd - közölte a Bolt az MTI-vel.

Találd meg a neked való befektetési alapot!
Koronavírus
Koronavírus
OTP
Koronavírus Észak-Olaszország
szentendrei hév megálló
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
2020. március 18.
Lakás Konferencia 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
Online előadás
Online előadás a tőzsdei befektetésekről, kezdőknek.
befektetés piac összeomlás pánik tőzsde