Előfizetői tartalom

Gondoltad volna, hogy van már biztosítás UFO-támadásra, Krisztus eljövetelére és viccekre is?

Portfolio
Bármikor adódhat egy váratlan, tragikus esemény, amikor jól jön, ha az embernek van biztosítása, de vajon ki gondolná, hogy néhány biztosító nyújt fedezetet szellemjárásra, UFO-támadásra és Krisztus második eljövetelére is? Pedig láthatóan van ilyen termékekre lakossági igény: csak az UFO-któl több mint 30 ezer ember retteg annyira, hogy még biztosítást is kötöttek arra az esetre, ha elrabolják őket. Íme pár szokatlan, niche-piacra szánt biztosítás, melyek közül néhány kifejezetten abszurd helyzetekre nyújt védelmet.

Biztosítás 2020 Izgalmas biztosítási termékekről a Portfolio Biztosítás 2020 konferencián is szó lesz. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Esküvői biztosítás Fotó: Getty Images Egy esküvő megszervezése kifejezetten költséges és bonyolult folyamat, ezért komoly anyagi kár érheti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés