Előfizetői tartalom

Kiszámolták, mennyi pénz kell ahhoz, hogy országa leggazdagabb 1%-ába kerüljön valaki

Portfolio
A Bloomberg cikke szerint jelentős eltérések vannak országonként abban, mennyi pénz kell ahhoz, hogy valaki a leggazdagabb 1%-ba kerüljön. Az Egyesült Arab Emírségek esetében a leggazdagabb emberek közé 900 ezer dolláros jövedelem alatt nem lehet bekerülni, ez 12-szer nagyobb jövedelmet jelent, mint Indiában, ahol 77 ezer dollár ez a küszöb. A fejlett piacok nagy részén, 200-300 ezer dollár elég ahhoz, hogy valaki bekerüljön a leggazdagabbak klubjába.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020 Itthon is jelentősen megugrott a privátbanki vagyon, a szakértők március 10-én elárulják, meddig tartanak ki a bő esztendők. Gyere el te is a Portfolio IWS konferenciájára! Részletek: Információ és jelentkezés A vizsgált országok közül Az Egyesült Arab Emírségek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés