Előfizetői tartalom

Atyaég! Meddig szárnyal a Tesla?

Portfolio
Az, hogy a Tesla alapjaiban változtatja meg az autóipart, mára már közhely. Függetlenül attól, hogy a mobilitással kapcsolatos változásnak ki lesz a nyertese, a hógörgeteg már elindult, csak azt nem tudjuk biztosan, kiket tarol le, illetve mely cégeknek teremt kiugrási lehetőséget. A változás mindig erős érzelmeket vált ki az emberből, leginkább félelmet és elutasítást, vagy esetleg pont az ellenkezőjét, eufóriát.  Ez a Teslánál is megfigyelhető, hiszen az elemzői várakozások a pénzügyi csődtől a 15 000 dolláros részvényárig terjednek.

Mi a különbség a két nézőpont között? Mely cégek lehetnek azok, amelyekbe beletörik a Tesla bicskája? Vegyük, vagy adjuk 740 dollár környékén a Teslát? Részletek a videóban. A videóban szereplő termékek elérhetőek a Portfolio Trader termékpalettáján. Címlapkép forrása: Qilai Shen/Bloomberg via Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés