Előfizetői tartalom

Gyakorlati ismeretek a tudatos műtárgyvásárlóknak – hiánypótló műgyűjtő workshop indul

műtárgy.com
Szeretne műtárgyat vásárolni, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Már meglévő gyűjteményét gyarapítaná, és kíváncsi a lehetőségeire? Elmélyítené műtárgypiaci ismereteit, esetleg szélesítené kapcsolati hálóját? Ha az előbbi kérdések bármelyikére igennel felelt, akkor Önnek is ajánljuk a műtárgy.com és az Art Advisory Budapest által szervezett ART Collector Workshopot, amelyen a szakma legjobbjai lesznek a segítségére a valóban hasznosítható, gyakorlati tudás megszerzésében.

Az immár másodszorra megrendezésre kerülő képzés során a műtárgyvásárlók, gyűjtők olyan gyakorlati központú tudásra tehetnek szert, amely segít nekik eligazodni gyűjteményük gyarapítása és kezelése során. Megtudhatják például, hogy milyen előkészületek szükségesek az aukción és a galériában történő vásárláshoz, vagy hogy hogyan tudják nyilvántartani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés