Előfizetői tartalom

Erste: a koronavírus nincs nagy hatással a hazai piacra, a befektetők válságállók

A koronavírus okozta válsághelyzet egyelőre nincs különösen nagy hatással a hazai piacra, alapvetően nem változtak a tavalyi évhez képest a prognózisok - mondta el a Portfolio-nak Cselovszki Róbert, a 2020-ban „Az év befektetési szolgáltatója”díjat elnyerő Erste Befektetési Zrt. elnök-vezérigazgatója. A szakember szerint az ügyfelek a befektetések terén is egyre nyitottabbak a zöld megoldások iránt, már a kiemelt szegmenseink számára is elérhető olyan strukturált értékpapír, mely alacsony szén-dioxid kibocsátású cégekbe fektet.
2020-ban az „Az év befektetési szolgáltatója” díjat kapta az Erste Befektetési Zrt. a Budapesti Értéktőzsdétől. Mennyire van jelentősége Magyarországon egy ilyen díjnak? Mennyire tudnak róla az ügyfelek, és hogy lehet kiaknázni ezt piaci szempontból? Elsősorban megtisztelő, hogy 2018 után idén ismét mi nyertük el ezt a címet. Úgy gondolom, hogy jól tükrözi szakmai...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái