Előfizetői tartalom

Vagyonokat keresett ezekkel a befektetésekkel, aki a forint ellen fogadott

Sokat gyengült az utóbbi időben a forint elsősorban az euróval szemben, 2017 nyarán még 302 forintba került egy euró, most pedig 340-be. Ilyen gyenge forint mellett jól járt az, aki nem forintos, hanem devizás befektetési alapban tartja a pénzét, a legjobban teljesítők ezek között 26-44%-os forintosított hozamot értek el kicsivel több mint egy év alatt. Sőt, van olyan alap is, amellyel 88%-ot lehetett keresni.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020 A forint sorsa, a befektetési alapok jövője és sok más megtakarítási piaci téma is előkerül a Portfolio március 10-ei IWS konferenciáján. Még nem késő jelentkezni! Információ és jelentkezés 2017 nyarán volt utoljára 300 közelében a forint 2017 augusztus vége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés