Előfizetői tartalom

Befektetés pánik idején – online előadás kezdő tőzsdézőknek

Portfolio
A tőzsdei árfolyamesés kapcsán sok befektető fejében a rettegés szó ugrik be legelőször, míg a tőzsdepánikot a világvége szinonimájaként használják. Ezzel szemben a gyakorlat azt mutatja, hogy amikor a rettegés az úr a piacokon, akkor az a bátor befektető számára sok esetben kiváló vételi lehetőség adódik, különösen, ha az illető hosszú távon tud gondolkodni.

Soron következő online előadásunkon áttekintjük, hogy miért jó befektetés a tőzsde hosszú távon, valamint milyen részvények közül érdemes csemegézni 2020-ban. Tematika: Miért a tőzsde? Mi szól a további emelkedés mellett, és ellene? Folyamatos megtakarítás a tőzsde segítségével Regisztráció a díjmentes előadásra Időpont: 2020. február 25. 19:00 Helyszín:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés