Előfizetői tartalom

Vizsgálja az ESG-alapokat az amerikai felügyelet

Portfolio
Egyre több az amerikai piacon is az ESG-nek minősített, tehát a környezeti, társadalmi és vállalatirányítási fenntarthatósági szempontokat figyelembe vevő alap, ezzel együtt pedig egyre nő az aggály azzal kapcsolatban, hogy ezek az alapok és befektetéseik mégsem annyira fenntarthatóak, mint azt hirdetik. Ezt vizsgálná ki az amerikai értékpapír-piaci felügyelet – számol be a hírről a Bloomberg.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020 Az ESG-befektetések és ezek befektetési piacra gyakorolt hatása is kiemelt téma lesz a Portfolio jövő heti IWS konferenciáján. Gyere el te is! Részletek: Információ és jelentkezés A Morningstar adatai szerint tavaly év végén az ESG-alapok és ETF-ek 137,3 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés