Előfizetői tartalom

Mindegy, ki lesz az amerikai elnök, nem lesz béke Kínával

Portfolio
A koronavírusnak egyértelmű hatása lesz a következő negyedévek gazdasági teljesítményére és ezáltal a vállalati profitokra – véli Hans-Jörg Naumer, az Allianz Global Investors Tőkepiaci és Tematikus Elemzések globális vezetője. A szakember szerint a vírus átírja a befektetési piacot is, el kell gondolkodni a részvénysúly fokozatos emelésén a portfólión belül, még akkor is, ha egy meglehetősen volatilis piacnak nézünk elébe. Szerinte az USA és Kína között húzódó kereskedelmi háború szempontjából mindegy, ki nyeri az amerikai elnökválasztást, a hozzáállás nem fog változni, és ezen mindenki csak veszíteni fog.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020 Az Allianz Global Investors szakértői részt vesznek a Portfolio jövő heti IWS konferenciáján. Te se hagyd ki! Részletek itt: Információ és jelentkezés Sokan úgy vélik a piacon, hogy a koronavírus gazdasági és tőzsdei hatása nem lesz hosszú életű. Hihetünk nekik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés