Előfizetői tartalom

A héten Európa is léphet a koronavírus hatásai ellen

Portfolio
A következő napok legfontosabb eseménye az EKB csütörtöki kamatdöntő ülése lesz, a Fed múlt heti rendkívüli lazítása után kiemelt figyelem övezi, mit lép az eurózóna jegybankja. A napokban az MNB szempontjából is lényeges adatok érkeznek, külön kiemeljük a keddi februári inflációs statisztikát, mely meghatározhatja a március végi kamatdöntést.

Magyar szempontból kisebb jelentőségű adatokkal indul a hét, az MNB hétfő reggel teszi közzé a legfrissebb statisztikáját az értékpapírok tulajdonosi szerkezetéről, emellett várhatóan a februári költségvetési adatok sem hoznak majd komoly piaci mozgásokat. A forint szempontjából a jegybank délutáni devizaswap-tendere lesz izgalmas, miután az utóbbi hetekben már nem csökkentette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés