Előfizetői tartalom

Mibe menekítsük a pánik elől a pénzünket? Válaszolnak a profik

Portfolio
A volatilis tőzsdei időszakban több alternatív eszköz is menekülő útvonalat jelenthet, ilyenek lehetnek a nyersanyagok és az ingatlan is. A Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020 konferencián előadó szakemberek elmondták, hogy az aranypiac tovább emelkedhet, a palládiumot érdemes lehet shortolni, az ingatlanok ára nyáron ismét emelkedésnek indulhat, az olajpiac pedig az idei évben jó eséllyel 30-40 dollár / hordó árfolyamon marad.

Cinkotai Norbert, KBC Equitas. Fotó: Stiller Ákos Cinkotai Norbert, a KBC Equitas vezető elemzője az aranypiacról beszélt.  2011-2012-ben tetőzött az arany árfolyama, 2015-16-ig egy nagy kijózanodás következett. 2018-ig tartott a pangás, tavaly elindult egy látványos emelkedés. Egy év alatt március 4-ig az arany 26,8%-ot emelkedett, ami megverte az S&P 500-at, a DAX-ot és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés