Előfizetői tartalom

Nem biztos, hogy évekig velünk marad a szuperállampapír

Portfolio
Megoszlik az alapkezelői szektor képviselőinek véleménye arról, hogy megverhető-e a szuperállampapír által kínált 5%-os hozam. Van, aki szerint a befektetési eszközök megfelelő kombinációja megugorhatja ezt a feladatot, van, aki szerint a portfóliómenedzserek következő generációja hozza majd el a változást, és van olyan is, aki szerint egész egyszerűen nem verhető az 5% befektetési alapokkal. A Portfolio IWS konferenciájának alapkezelői paneljében szó volt arról is, hogy a világ nagyon gyorsan tud változni, ahogyan az emberek hozzáállása is, így könnyen lehet, hogy pár év múlva a MÁP+ már nem is lesz a befektetési térképen.

Bebes András, az ÁKK Stratégiai Főosztályának főosztályvezető-helyettese Előadásában beszélt az ÁKK stratégiai céljáról: hosszú távon alacsony költségek és vállalható kockázatok mellett való finanszírozás, és az olyan adósságszerkezet kialakítása, ami biztosítja ezt. Ezen felül ott van még a befektetői bázis erősítése, a piacfejlesztés és a piaci hozamgörbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés