Előfizetői tartalom

Talán sikerült végre megfogni a magyar alapok mélyrepülését

Portfolio
Több száz magyar befektetési alap váltott át valóságos mélyrepülésbe az elmúlt hetekben, de most úgy tűnik, talán sikerült megfogni az esést. A nagy ütést elszenvedő Supra még emelkedni is tudott egy kicsit és a piac egyre kisebb hányada van mínuszban. Rossz hír viszont a befektetőknek, hogy az összes magyar alapsorozat több mint negyede 20% feletti veszteséget produkál már az év eleje óta, szélsőséges esetben akár 50-60%-os veszteséget is szenvedhettünk.

Úgy tűnik, talán sikerült a nagyobb eséseket megfogni a világ tőzsdéin százmilliárdos, ezermilliárdos fiskális és monetáris stimulus-csomagokkal, az elmúlt napokban szolidabb emelkedéseket tapasztalhattunk a tőkepiacokon és az olajpiacon is. Bár a magyar alapok számottevő része hatalmasat esett az elmúlt hetekben, talán most a legjobban megtépázott alapok jelentős részénél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés