Előfizetői tartalom

Itt a visszapattanás vagy további esés jön? Megszólalnak a profi befektetők

Portfolio
Egyelőre többnyire inkább óvatosan állnak hozzá a piaci mozgásokhoz a magyar befektetési alapokat kezelő portfóliómenedzserek: sokan inkább szárazon tartják a puskaport, de akad olyan szakértő is, aki úgy véli, lassan, óvatosan, racionális kockázatvállalás mellett már el lehet kezdeni részvényeket venni. A kevésbé kockázatvállaló befektetők számára inkább kötvényekben, pénzpiaci eszközökben lehet érdemes most tartani a pénzt. Fontos azt is megjegyezni, hogy több szakértő is figyelmeztet: a mostani látszólagos megnyugvások ellenére előfordulhat, hogy a gazdasági crach miatt bekövetkező csődhullám újabb eséseket okoz majd a piacon.

A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, középtávra szóló modellportfóliót. Az ajánlók a januári helyzetnek megfelelően készültek el, a felmérésünkben hét alapkezelő szerepeltette magát. A portfólió-ajánlókat a következő cégek bocsátották rendelkezésünkre:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés