Előfizetői tartalom

Hihetetlen, de a nagy szuperállampapír-trükk még mindig működik

Portfolio
Még az is kétszámjegyű hozamot érhet el, aki májusban veszi fel a babaváró hitelt, hogy aztán szuperállampapírba fektesse 5 évre, gyermekvállalási cél nélkül. Az ÁKK friss adata és saját számításaink szerint mégsem érdemes májusra halasztania a hitelfelvételt annak, aki eddig nem vette fel a babavárót, de befektetné az összeget, ugyanis kicsit megint romlani fog a helyzet áprilishoz képest. Fontos, hogy az általános hiteltörlesztési moratórium a március 18-a után folyósított kölcsönökre már nem igényelhető.

Felvennéd a babavárót? Használd a Pénzcentrum kalkulátorát!A trükk lényege Több cikkünkben (legutóbb itt) is foglalkoztunk már azzal, hogy a babaváró hitelt azoknak is megérheti felvenni, akik a következő 5 évben nem feltétlenül vállalnak gyermeket, vagy nem biztosak abban, hogy érkezik új gyermekük. Ez esetben 5 év múlva az időközben igénybe vett kamattámogatást vissza...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái