Előfizetői tartalom

Szépen visszapattannak a magyar alapok: 30-40%-ot is kaszálhatott, aki jókor vásárolt

Portfolio
Az előző hetet is viszonylag nyugodtan lavírozták végig a tőzsdék, hiszen egyre több ország döntött a koronavírus miatti lezárások részleges feloldása mellett, illetve véget ért az olajháború is. Meglátszott a magyar alapokon is a nyugodtság: több portfólió is elkezdett visszamászni a 30-40%-os mínuszokból és egyre kevesebb az olyan alap, amely az év eleje óta mínuszt mutat. Szépen kereshetett a visszapattanáson az, aki eltalálta a mélypontot.

A koronavírus miatti gazdasági leállásokkal párhuzamosan a világ tőzsdéi is összedőltek, a 30-40%-os leértékelődéseket viszont sikerült részben korrigálni az elmúlt két hétben, ahogy több országban is úgy tűnik, tetőzött a járvány és több helyen is a korlátozások feloldásán tanakodnak. Ezzel együtt a szaúdiak is megállapodtak az oroszokkal az olaj kitermelésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés