Előfizetői tartalom

Aranykereskedés és befektetés – Online előadás

Portfolio
Sokak meglepetésére a nemesfémek piaca összeomlott, holott mindig azt lehet hallani, hogy válságban az arany az igazi menekülőeszköz. Az élet újra bebizonyította, hogy ez csak féligazság. A nagy kérdés, érdemes-e most, hosszú távra nemesfémekbe fektetni? Ha igen, milyen formában? Soron következő esti online előadásunkon az előbbi témát boncolgatjuk.

A 2019-es év egyik slágere az arany árfolyamemelkedése volt, és az idei év eleje is lendületes felértékelődéssel kezdődött. De ahogy a tőzsdei pánik elkezdődött, az arany árfolyama először kitartott, de aztán látványos esésbe kezdett, viszont az ezüst ára zuhanórepülésbe váltott. A helyzet azóta normalizálódott az árfolyamok terén, de jelenleg ott tartunk, hogy óriási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés