Előfizetői tartalom

Történelmet csináltak a legismertebb befektetők a világon, mégsem örül ennek senki

Portfolio
A legnagyobb hedge fundos nevek közül sokan történelmet csináltak múlt hónapban, csak éppen olyan történelmet, amit inkább elfelejtenének. Négy alapból három jelentős pénzeket vesztett a márciusi piaci turbulenciában, van, aki szerint itt az ideje felülvizsgálni a hedge fundok díjait  -számol be a hírről a Blommberg.

A hedge fund iparág nagyobb és ismertebb nevei közül csak nagyon keveseknek sikerült pluszban zárni a márciust. A Ray Dalio, Michael Hintze, Adam Levinson és mások által vezetett hedge fundok múlt hónapban a legnagyobb havi veszteséget szenvedték el fennállásuk óta, néhány alap 40%-os mínuszt is produkált a tőzsdei esésben. Összességében négyből három fedezeti alap vesztett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés