FONTOS Három aggasztó esemény mutatja: újra lángra kaphat az elmúlt évek legpusztítóbb háborúja
 
Előfizetői tartalom

7 sztártréder, aki rommá kereste magát a koronavíruson

Portfolio
Február végétől március közepéig szabályosan összeomlottak a világ tőzsdéi, még sosem esett olyan gyorsan ilyen nagyot a Dow Jones, mint most. Bár a világ legnagyobb hedge fundjai szinte mind elvéreztek a viharban, egy-egy olyan trader mégis akadt, aki nemhogy megtudta védeni az ügyfelek pénzét, hanem egy-egy ügyleten akár több ezer százalék hozamot ért el. A Business Insider összeszedett néhányat azok közül a hedge fundok közül, melyek komoly hozamot tudtak elérni a márciusi piaci pánik közepette.

Renaissance Technologies A Renaissance a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a céget egy matematikus és kódfejtő, Jim Simns alapította. A vagyonkezelő leghíresebb alapja, a Medallion nettó 39%-os hozamot ért el idén április 14-ig a Wall Street Journal adatai szerint, csak márciusban, amikor a koronavírus-pánik a legjobban szétverte a tőzsdéket, 9,9%-os hozamot értek el. A Medallion...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái