Előfizetői tartalom

K. Csabának és csaló társainak 830 milliós bírságot osztott ki az MNB, 40 százalékos hozammal szédítettek

Portfolio
Az MNB véglegesen megtiltotta K. Csaba budapesti és P. N. S. indonéziai magánszemélyeknek, hogy jogosulatlan közvetítői, illetve P. N. S. (egy indonéziai magászemély), a Saint Vincent és a Grenadine-szigeteki British Assets and Investment Management Ltd. és az ugyanezen székhelyű Direct Market Access Ltd. számára, hogy engedély nélküli portfóliókezelést végezzenek. Az MNB a jogosulatlan tevékenységek miatt a négy érintettre összesen 830 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki - olvasható az MNB közleményében.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) piacfelügyeleti eljárás keretében vizsgálta, hogy K. Csaba budapesti, illetve P. N. S. indonéziai magánszemélyek végeztek-e a jegybank engedélyéhez vagy bejelentéshez kötött – különösen portfóliókezelési és függő ügynöki – tevékenységet. Az MNB végzésével ideiglenes intézkedésként már korábban megtiltotta a jogosulatlan tevékenység...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés