Előfizetői tartalom

Kisiskolásoknak adna bankkártyát a Revolut - Ennek meg mi értelme?

Portfolio
Ma indult el Magyarországon is a Revolut Junior, egy olyan prepaid-kártyaszolgáltatás, mellyel kifejezetten fiatal, 7 és 17 év közti ügyfelekre célozn a brit fintechcég. Az új kártya lényegesen limitáltabb és drágább lesz, mint a felnőtteknek elérhető, sztenderd csomag, de még mindig olcsóbb lesz, mint a piacon korábban elérhető termékek nagy része. A Revolut Junior nemcsak arra lesz jó, hogy a kártyahasználattal megismertesse a fiatalokat, hanem arra is, hogy a szülő ellenőrizni tudja azt, hogy a gyerek mire költ, na meg persze újabb bevételi láb a koronavírus miatt szenvedő brit fintechcégnek.

Financial and Corporate IT: Koronavírus a pénzintézeteknél Mennyire válságálló a hazai IT-szektor? Mely részterületeken álltak le a fejlesztések a nagyvállalatoknál, és melyek pörögtek fel? Erről is szó lesz a Portfolio május 20-ai Financial and Corporate IT ONLINE konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái