Előfizetői tartalom

Válságinkubátort indítanak Magyarországon a startupoknak

Portfolio
Reload Hungary néven indít globális startup inkubációs programot a HU.B nevű platformszervezet, amely a megváltozott körülményekre reagáló és a gazdaság újraindítását ösztönző magyar innovatív ötleteket keres. A júniusban induló, 6 hetes virtuális programra bárki jelentkezhet a világ minden tájáról, akár középiskolás kortól. A 12 tagú platform az innovatív vállalkozások életúját az ötlettől a nemzetközi validációig támogatja, emellett 20 millió forintos befektetést is nyújt az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures és a Startup Campus Inkubátor jóvoltából - írja a szervezet sajtóközleményben.

A 12 tagot számláló a HU.B (Hungarian Bridges) a Startup Campus, a HEPA (Magyar Exportfejlesztési Ügynökség), a Tungsram, az NKFIH (Nemzeti Kutatási és Fejlesztési Hivatal), az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures, az MVM Smart Future Lab, a Valor Hungariae, a Hello Tomorrow Hungary, az SZTNH (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala), az Eximbank, a Millenáris és a Kézmű együttműködésében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés