Előfizetői tartalom

Milyen támogatásokat kaphatnak a magyar cégek a koronavírus-válság alatt?

Portfolio
Milyen új hitel-, tőke- és garanciaprogramokat indított az MFB Csoport? Milyen új, a koronavírus-válság miatt kidolgozott tőkeprogramok érhetőek el a csoporthoz tartozó Hiventures Kockázati Tőke-alapkezelőnél? Mekkora az érdeklődés az új válságcsomagok iránt a hazai kkv-k részéről? Ezekre a kérdésekre adott választ a Hiventures és a Portfolio online konferenciasorozatának első, május 14-i állomása. A következő alkalommal, június 11-én a hazai cégvilágot alapvetően érintő témáról, a generációváltásról lesz szó.

Tudatos felkészülés a generációváltásra Jön a Hiventures-Portfolio online konferenciasorozatának következő felvonása: Információ és jelentkezés Az alábbi videónkban ízelítőt adunk a május 14-i konferenciánkból. Korábbi írásos beszámolóink itt olvashatóak: Kapcsolódó cikkünk 2020. 05. 15....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés