Előfizetői tartalom

Vigyázz! Munkanélküliekre és otthoni dolgozókra vadásznak a koronavírus leple alatt a csalók

Rengetegen veszítették el az állásukat a koronavírus-járvány miatti gazdasági összeomlás közepette és kényszerültek hónapokig otthonukba, ilyen helyzetben sokaknak nyújt látszólagos segítséget egy „otthonról végezhető, internetes munka” ajánlata egy „dinamikusan fejlődő cégtől." Mielőtt lecsapunk a felkínált lehetőségre, érdemes nagyon körültekintően utánajárnunk a részleteknek, hiszen rengeteg illegális befektetési séma álcázza magát internetes munkaadónak vagy továbbképzésnek. Számos svindlis hálózatépítő vadászik ráadásul kifejezetten a koronavírus gazdasági vagy egészségügyi áldozataira, akiknek bármilyen segítség jól jönne.

Kihasználják a koronavírust a befektetési csalók A koronavírus-járvány a Citi elemzői szerint mintegy 44 millió munkahely megszűnését okozta világszerte, emellett pedig otthoni munkavégzésre kényszerült a szellemi dolgozók többsége. A rendkívüli helyzetet a csalók is igyekeztek az előnyükre fordítani: rengeteg a megváltozott munkavégzési körülményeket és a koronavírust...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés