Előfizetői tartalom

Nikola elektromos kamion – Az új Tesla vagy tőzsdei rémálom?

Portfolio
Új tőzsdei üstökös született, a 2014-ban alapított Nikola személyében, aki  szemben a Teslával leginkább az elektromos kamionokban látja saját jövőjét.  A június 4-i tőzsdére lepésé óta hatalmas ugrásokkal halad az árfolyam, volt olyan nap, amikor a Nikola piaci kapitalizációja meghaladta a Fordét, dacára annak, hogy  prototípusnál sokkal tovább még nem jutott a társaság, és nincs sokkal kevesebb Tesla a világűrben, mint Nikola az utakon.

Mi az oka a Nikola szárnyalásának?  Csakugyan a hidrogén-elektromos meghajtás a jövő a közúti teherszállításban? A videóból megtudod a részleteket. Nikola, Tesla és BYD részvényekkel kedvező kondíciókkal kereskedhetsz a Portfolio Online Tőzsde felületén.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés