Előfizetői tartalom

K&H Alapkezelő: pofonok sorozata jöhet még a tőzsdéken

Portfolio
Eddig úgy vásároltak a piaci szereplők, mintha kötelező lett volna, a negatív hírek ellenére a legfontosabb részvényindexek meredeken emelkedtek március óta, most azonban kiderült, hogy az amerikai jegybank sem mindenható. Azt is kezdik felismerni a piacokon, hogy a koronavírus-járvány pedig nem átmeneti megingást hozott, sokkal inkább maratonfutás lehet belőle - derül ki a K&H Alapkezelő közleményéből.

Fordulat történt az elmúlt hónapokhoz képest a részvénypiacokon, a kérdés az, hogy mennyire lesz tartós és mennyire lesz meredek. Az amerikai tőzsdék a múlt hét végén nagyot estek, az egyik legfontosabb index, az S&P500 csütörtökön majdnem 6 százalékkal került lejjebb, igaz, pénteken ehhez képest szerény, alig több, mint 1 százalékos pluszt hozott össze. “A pénteki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés