Előfizetői tartalom

Az első világháborúnál is nagyobb pusztítást végzett a koronavírus a gazdaságban, de van egy jó oldala is

Portfolio
A JP Morgan friss elemzése szerint jelentős löketet kaphatnak a fenntartható (ESG) befektetések a koronavírustól, a járvány kitörése ugyanis minden eddiginél nagyobb hangsúlyt helyezhet a zöld és társadalmi célú befektetésekre. De nemcsak a befektetések világát, hanem a vállalatvezetési és működési kultúrát is teljesen átírhatják az ESG-szempontok. Ezek a változások már elindultak.

Az egyik legnagyobb gazdasági pusztítást okozó járvány a mostani A pandémiás helyzet előtt Európáé volt a vezető pozíció a fenntartható pénzügyekben, és úgy tűnik, ez a cél továbbra is napirenden van. Mindeközben Amerikában egyre távoli célként fogalmazódik meg a környezetvédelem, az erőforrásokat a fenntarthatóságról inkább a koronavírus elleni küzdelemre csoportosítják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés