Előfizetői tartalom

Felejtsd el a Rolexet - ilyen órákat hordanak a szupergazdagok

Portfolio
Mark Zuckerberg, Bill Gates vagy Tim Cook mind dollár milliárdosok, de egyikük sem villogtat menő Rolexeket vagy más méregdrága karórákat. Az olcsóbb kiegészítőkkel, melyet gyakran más, nem éppen márkás ruhák mellé húznak fel a tech-milliárdosok, egyszerűen azt akarják üzenni, hogy sokkal fontosabb a praktikusság, mint a divat. A South China Morning Post összeszedte, milyen karórákat hordanak az informatikából legendásan gazdaggá vált vállalkozók.

A 114 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező Microsoft-alapító, Bill Gates egyszerű Casio-órákat hord; a tech-milliárdos által kedvelt Casio Durót már 10-20 ezer forintért be lehet szerezni Magyarországon. Tim Cook, az Apple vezérigazgatója nem meglepő módon Apple Watch-csot visel a csuklóján, az okosóra legújabb modelljét itthon körülbelül 155 ezer forintos áron be lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés