Előfizetői tartalom

Már a harmadikosok is tanulni fognak pénzügyi ismereteket

MTI
A diákok már az általános iskola 3. osztályától kezdve egészen érettségiig, minden évfolyamon találkozhatnak a mindennapi élethez szükséges gyakorlatias pénzügyi ismeretekkel; az akkreditált tartalmakat a most induló tanévben több mint 430 ezer diák tanulhatja az általános és a középiskolákban - közölte a Pénziránytű Alapítvány hétfőn az MTI-vel.

Az idei tanévtől már a 3. és 4. osztályos környezetismeret- és matematika munkafüzetek is tartalmazzák a kisiskolások számára érthető pénzügyi ismereteket - tette hozzá közleményében az alapítvány. Az általános iskolás, 3-8. osztályos matematika- és környezetismeret munkafüzetekből 220 ezer példányt rendeltek az iskolák a 2020/2021-es tanévre, így a kiadványok széles...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés