Előfizetői tartalom

Meglovagolja a jó hangulatot a Tesla, most részvényeket bocsátanak ki

Portfolio
A Tesla fantasztikus szárnyaláson van túl, az 5:1 arányú részvényfelaprózás bejelentése után több mint 80 százalékot emelkedett a részvényárfolyam. A vállalat, kihasználva a jó hangulatot és a több mint 450 milliárd dollár értékű kapitalizációját, új részvények kibocsátását jelentette be kedden. A részvényesi értéket valamivel több mint 1 százalékkal hígítják.

A hatalmas rali közepette a Tesla tegnap részvénykibocsátásról döntött. Az új részvényeket „időről időre” és „piaci áron” értékesítik. Az ajánlatból származó bevételt a mérlegünk további erősítésére, valamint általános vállalati célokra kívánjuk felhasználni   -mondta el a cég szóvivője. A tőkeemelés hírét vegyesen fogadták az elemzők. Egyesek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés