Előfizetői tartalom

Huszonéves kereskedők, ingyenes brókerek, rekordrövid medvepiac - Mi ez az őrület a tőzsdéken?

Akkorára nőtt a Robinhood, egy díjmentes részvénykereskedést kínáló startup, hogy az már a teljes brókerpiacot is elkezdte átalakítani és talán azt sem túlzás kimondani, hogy a tőzsdék eddig megszokott működésére is hatással van. Már nem feltétlen a ravasz hedge fundosok, hanem fiatal, huszonéves kereskedők fújják fel egy-egy izgalmas befektetési sztori mögött álló vállalat részvényeinek árfolyamát, a Robinhood díjmentes modellje pedig olyannyira népszerű, hogy a régi motoros brókercégek is sorra vágják nullára a díjaikat. A Robinhood egyébként nemcsak, mint felforgató, hanem mint befektetési sztori is érdekes, hiszen hiába nincs náluk jutalék vagy számlavezetési díj, nagyon szépen híznak a bevételeik és rengeteg pénzt zsebelnek be a kockázati tőkésektől is.

Financial and Corporate IT 2020 Még nem késő regisztrálni a most csütörtökön megrendezésre kerülő Portfolio Financial and Corporate IT 2020 konferenciára. Jöjjön Ön is vagy kapcsolódjon be online! Információ és jelentkezés Mi az a Robinhood? Augusztus elején tett először közzé nyilvános számokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés