Előfizetői tartalom

Arra várunk, hogy összeomoljanak a tőzsdék, de mi van, ha nem történik meg?

Portfolio
A Portfolio Private Investor Day rendezvényének záró szekciójában neves portfóliómenedzserek osztották meg véleményüket a tőzsdékről és a világgazdaságról. A szakemberek között nincs egyetértés arról, mikor lesz a tőzsdei menetelésnek vége. Minden eszköz túlfeszített, mindenki azt várja, hogy összeomoljanak a tőzsdék, ugyanakkor az, amit sokan várnak, általában nem következik be – mondják.

Hogyan élték meg a részvénypiaci ralit a befektetési szakemberek? Büki András, az OTP Alapkezelő befektetési igazgatója kitért arra, hogy az elmúlt hónapok részvénypiaci ralija leginkább Amerikára koncentrálódott. Loncsák András, az Aegon Alapkezelő  befektetési igazgatója elmondása szerint év elején még arra számítottak, hogy az alacsony kamatkörnyezet egy utolsó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés