budapest parlament híd getty stock
Befektetés

Valósággá vált: elkezdődött a valódi pénznyomtatás a világban

Portfolio
Hamarosan elstartol a Portfolio új, Private Investor Day nevű online rendezvénye, ahol neves piaci és gazdasági szakemberek árulják el, milyen befektetésekben érdemes most magánbefektetőként gondolkodni, mit hozhat a koronavírus második hulláma a tőzsdéken és vajon kitart-e az a korrekció, ami az utóbbi napokban indult el. Az eseményről folyamatosan tudósítunk.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Arra várunk, hogy összeomoljanak a tőzsdék, de mi van, ha nem történik meg?

A Portfolio Private Investor Day rendezvényének záró szekciójában neves portfóliómenedzserek osztották meg véleményüket a tőzsdékről és a világgazdaságról. A szakemberek között nincs egyetértés arról, mikor lesz a tőzsdei menetelésnek vége. Minden eszköz túlfeszített, mindenki azt várja, hogy összeomoljanak a tőzsdék, ugyanakkor az, amit sokan várnak, általában nem következik be – mondják.

Tovább a cikkhez

355 lehet a forint árfolyama, ha az MNB nem ül tétlenül

A Portfolio Private Investor Day online rendezvényének második szekciójában arra kerestük meghívott előadóinkkal a választ, merre mehet a forint árfolyama, mibe érdemes fektetni a mostani COVID-érában, és valóban jó befektetési sztori –e a fenntartható alapokéi.

Tovább a cikkhez

Ingatlan, fizikai arany, tőzsdeindexek - Mibe érdemes most fektetni?

  A Portfolio Pirivate Investor Day „Befektetési tippek profiktól – Hogyan lehet meglovagolni a hosszú távú trendeket?” c. szekciójában arról volt szó, miképpen kell és érdemes a vezető tőzsdeindexek mozgását értelmezni és azt pénzre fordítani, meddig mehet még az arany és tényleg lehet-e ingatlanokkal kétszámjegyű  hozamot elérni.

Tovább a cikkhez

Elárulták a magyar tőzsdei cégek, milyen lépésekre készülnek a koronavírus árnyékában

A Portfolio Private Investor Day rendezvényének első szekciójában a magyar tőzsdei cégek árulták el, milyen kihívásokkal néznek szembe a mostani piacon, mik a fejlesztési tervek, irányok és miért lehet jó döntés magánbefektetőként beszállni egy-egy magyar sztoriba.  Az Alteo továbbra is kitart eddigi stratégiája mellett, az AutoWallis jobb értékesítési számokkal kalkulál az év második felében, az Opus Global a szervezeti-működési szinergiák kiaknázására koncentrál, az OTP pedig nem zárkózik el a további bankvásárlástól.

Tovább a cikkhez

Zsiday megszólalt a lakásárakról és az ingatlanpiac jövőjéről

Javában zajlik a Portfolio Private Investor Day eseménye, ahol többek között Zsiday Viktor is megszólalt a befektetési piacról, tőzsdéről, illetve elmondta véleményét a lakásárak változásáról és az ingatlanpiaci kilátásokról is.

Tovább a cikkhez

Kíváncsi vagy a programra?

Ezen a linken lehet megtekinteni a Private Investor Day rendezvényünk programját és előadóit:

Program

Zsiday Viktor: új drogot találtunk

Alacsony kamatok, pénzbőség, egymástól elváló árfolyamok és gazdaság – úgy tűnik, mintha ez lenne az új norma a világban. Zsiday Viktor, a Citadella alap portfóliómenedzsere szerint a koronavírus óriási változást hozott a makrogazdasági politikában, átléptük a Rubicont és új drogot talált magának a piac.  

Tovább a cikkhez

Programízelítő

  • Az első szekcióban a magyar tőzsdei cégek lesznek fókuszban, kitérünk arra, milyen kihívásokkal néznek szembe a mostani piacon, mik a fejlesztési tervek, irányok és miért lehet jó döntés magánbefektetőként beszállni egy-egy magyar sztoriba.
  • A rendezvény második szekciója nagyobb betekintést enged a befektetési lehetőségek tárházába. Szó lesz arról, miképpen kell és érdemes a vezető tőzsdeindexek mozgását értelmezni és azt pénzre fordítani, meddig mehet még az arany és tényleg lehet-e ingatlanokkal kétszámjegyű hozamot elérni.
  • A rendezvény zárásaként neves magyar és bécsi portfóliómenedzserekkel keressük választ arra, mi vár a világgazdaságra és a tőzsdékre. Kifaggatjuk őket arról, mit gondolnak a koronavírus-helyzetről és ennek gazdasági hatásairól, mi várható rövid távon. Tippek, tanácsok, befektetési ötletek a befektetési piac nagyágyúitól.
Találd meg a neked való befektetési alapot!
traders
győr
Orban Viktor keshegyre meno vitak unios tamogatas 200703
teslashutter-20171012
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. október 8.
Budapest Economic Forum 2020
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
A legfontosabb indexek, részvények élő elemzése, ötletelés.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
kereskedő számítógép trader