Előfizetői tartalom

A Mol a régió vezető vállalata akar lenni az újrahasznosításban

Portfolio
A Mol stratégiai partnerségre lépett a svájci, Meraxis kereskedelmi cégcsoporttal, ennek keretében a két cég újrahasznosított alapú poliolefin műanyagkeverék (kompaundok) fejlesztésébe és gyártásába kezd, majd ezek globális terjesztését is vállalja. A Mol elkötelezett a fenntartható vegyipar mellett és hosszútávú célja, hogy újrahasznosításban Kelet-Közép-Európa vezető vállalata legyen.

A Meraxis lakossági hulladékból származó újrahasznosított műanyaggal látja majd el a Molt, amelyeket a Mol primer poliolefin termékeivel kevernek majd össze. A Mol és a Meraxis közös kompaundáló (kompaund - adott célra összeállított műanyagkeverék) ismereteinek felhasználásával a partnerek új termékportfóliót fejlesztenek ki, amelyet – a tervek szerint – elsőként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés