Előfizetői tartalom

Az ÁKK-hoz fordultak a magyar alapkezelők: hazai piacra is zöld kötvényt!

Portfolio
A Portfolio Sustainable World 2020 konferenciájának második panelbeszélgetésében a piaci résztvevők elmondták, hogy rövid időn belül már nem az lesz a kérdés egy vállalatnál, hogy kimarad-e a fenntarthatósági irányból, hanem az, hogy a kimaradás milyen versenyhátrányt okoz. A magyar alapok több hazai zöld kötvényt szeretnének látni a piacon, ebben az ÁKK-t is megszólították.

Az előadásokat követő panelbeszélgetésben Bozsik Balázs, a BÉT vezérigazgatói tanácsadójának moderálásában beszélgettek a résztvevők arról, milyen új kihívásokat és lehetőségeket jelent a pénzügyi rendszernek a zöld út: Gyura Gábor, az MNB Fenntartható Pénzügyek Főosztályának főosztályvezetője a panelbeszélgetésben kitért arra is, hogy sokszor maguk a piaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés