Előfizetői tartalom

Slágerpapírok a tőzsdén: Vajon buborékban vannak?

Portfolio
A múlt hét második fele óta komolyabb esés bontakozott ki a világ tőzsdéin, amely ehét keddden is folytatódott, a zuhanást a koronavírus válság alatt népszerű FAANG részvények vezetik. A vélemények megoszlanak az esést illetően, van, aki szerint egészséges korrekcióról beszélünk, van, aki egy nagyobb lejtmenet elejét látja benne. De nem csak a tech részvényekre érdemes figyelni, egyes szektorok még a FAANG részvényeknél is magasabb értékeltséget mutatnak, és egyelőre készpénztermelő képességük sem igazolja az emelkedés mértékét.

Johnathan Bell, aki a Stanhope Capital befektetési vezetője hétfőn, a CNBC „Street Signs Europe” című műsorában kijelentette: Azt hiszem, hogy határozottan buborékban vagyunk Az elemző szerint nagyon könnyű okot találni arra, hogy a befektetők technológiai részvényeket tartsanak, a FAANG részvények profitja nem csökkent a koronavírus járvány következtében, sőt, a cégek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái